Plovdiv24.bg информационен лидер по време на Катуница и Избори 2011
Събитията от последните седмици за пореден път доказаха, че Plovdiv24.bg е основен информационен източник на пловдивчани, когато търсят конкретни новини, а и не само.

Събитията от последните седмици, затвърдиха Plovdiv24.bg като абсолютен информационен лидер за Пловдив и най-четена медия и позволи на сайта да постигне нови рекорди.

Получихме множество похвали от читатели за начина на отразяване на размириците в Катуница и протестите след това, което буквално "изпържи" сървърите ни на моменти.

На 24 септември (събота), 63 350 души посетиха сайта, в неделя 110 193, генерирайки 666 298 отваряния на сайта (импресии), в понеделник 101,428 души генерирайки 690 138 отваряния на сайта (импресии), вторник 84 453 души генерирайки 516 821 отваряния на сайта (импресии) и т.н.

Отразяването на иначе изключително неприятните събития и назовавайки нещата с реалните им имена затвърди позициите на сайта.

Медията ни е източник номер едно на информация и в предизборно време. Пловдивчани разчитат отново основно на нас, за да се информират какво правят кандидатите за местна власт и посланията които отправят.

Въпреки множеството регионални сайтове за Пловдив, които се появяват с цел размиване на информацията, тъй като повечето от тях обслужват определени политически или корпоративни интереси, Plovdiv24.bg не губи от аудиторията си, напротив надгражда я. Никой от другите сайтове не може дори да се доближи до Plovdiv24.bg. Сборуван трафикът на десетте сайта за Пловдив и региона след нашия е много по-малко от този на Plvodiv24.bg, без дори да е взето предвид припокриването на аудиторията (виж графиката в дясно). Само през текущата седмица нови два пловдивски сайта се появиха в интернет пространството, но засега не се различават от досега съществуващите подвластници на нашия сайт.