Пловдив избра Plovdiv24.bg
Изборите отмениха, коментарите и политическият пазарлък са в разгара си. Кой е в крайна сметка победител от изборите е спорно да се каже, политическата карта в България често се мени и претърпява катаклизми след почти всеки избор.

Ние от Plovdiv24.bg обаче можем да сме горди, че няколко вота подред пловдивчани избират именно нас, за да се информират за случващото се. Отминалите национални избори го доказаха за пореден път. Сайтът отбеляза чувствителен ръст на читателите си в неделя и понеделник, като вчера увеличихме почти с 50% редовните си читатели за ден, достигайки над 44 000. Останахме далеч от рекордите, които поставихме при проследяването на живо на преброяването на последните местни избори, но да не забравяме, че сме пловдивски сайт и тежим най-много когато отразяваме местните новини. Радващото в случая е не толкова броя читатели, колкото чувствителния ръст, за разлика от други пловдивски медии, процес който се повтаря на всяко по-значимо събитие в Пловдив и страната и означава само едно, когато пловдивчани искат да се информират за важните неща, се обръщат към Plovdiv24.bg. В неделя и понеделник го направиха за пореден път.

За да отговорим на високите изисквания на читателите си, започваме постепенно обновяване на секциите в сайта. При това обновяване ще вземем под внимание най-вече вашето мнение. Кажете ни какво искате да се промени, какво ви липсва, от какво имате нужда в най-четената пловдивска медия.

Вашето мнение можете да изкажете в специалната ни анкета, в долната част на главната страница на сайта ни.